Thursday, October 25, 2007

Maleisie

Toen Wai han ook vakantie had richting Maleisie vertrokken. Vanwege de aanwezigheid van macho's de verkeerde weg gekozen om de stad uit te komen met als gevolg heel lang vast zitten tussen hele brutale scooter rijders.Na de nodige kilometers en vooral uren afgelegd te hebben op een heerlijk tropisch eiland terecht gekomen, waar gelukkig een drijvende kraan aan het werk was zodat we in elk geval ons werk niet zouden vergeten, joepie. Maar verder was het super, ooh, behalve dan de moeite die het kostte om drank te vinden sterker dan bier;-) Tja, het was Ramadan in ook nog es het strengste deel van Maleisie wat betreft het Moslim geloof. Maar ook dat is uiteindelijk gelukt.Verder de dagen voornamelijk doorgebracht met eten, drinken, relaxen, ouwehoeren, en snorkelen. Heel veel mooie gekleurde visjes gezien en behalve dat ook een haai, schildpadden, roggen en inktvisjes.


Duidelijk herkenbaar op deze foto de echte alcoholisten die vernamen dat er cocktails verkrijgbaar waren;-)
En niet te vergeten deze mooie foto vanaf het eiland, gemaakt door Joost.

2 comments:

Wai said...

Inderdaad! door die macho's!
terugweg zoals ik altijd al riep via Tuas en nix aan het handje. Behalve dan bij de afrit van de AYE naar de stad. Weer een macho die zo nodig de file wil ontwijken en maar ergens af gaat van de snelweg zonder te weten waar hij in hemelsnaam zat. En dan een andere macho die maar bleef roepen: de kaart is fout, ligt niet aan mij!
:]

Wai said...

Leon en ik zijn niet de enige alcohol-enthousiasten, alleen waren wij wat spontane in onze reactie dan jullie geremde mensen.